Deel dit artikel ‹ Terug

Cursussen BiblioPlus van start

Geplaatst op: maandag 5 juli 2010


Eind september begint het nieuwe cursusseizoen van BiblioPlus. Voor iedereen die wat wil leren en op een zinvolle manier een deel van zijn/haar vrije tijd wil besteden. Het aanbod richt zich op talen, computers, literatuur en kunst.

Taalcursussen
U kunt zich inschrijven voor de talen Duits, Engels, Frans en Spaans. Per taal bestaat het aanbod uit minimaal twee niveaus, zodat u instapt als beginner of gevorderde. De talencursus Engels wordt ook gegeven in een speciale variant voor senioren. In het voorjaar 2011 organiseert BiblioPlus vakantiecursussen Spaans en Italiaans, speciaal bedoeld voor mensen die goed voorbereid naar hun bestemming willen reizen.

Computercursussen
Voor zowel beginners als gevorderden biedt BiblioPlus de cursussen Werken met de computer en Fotobewerking aan. Het is mogelijk om in het najaar te starten met de basiscursus en aansluitend in het voorjaar van 2011 de vervolgcursus te doen.

Literatuurcursus
Indien u graag zelf aan de slag gaat met het schrijven van teksten, dan is de cursus Gedachte Gedichten een juiste keuze. Deze cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde schrijvers die graag op een creatieve manier met poëzie bezig willen zijn. Niet alleen het schrijven van bekende stijlvormen, maar zeker ook het op een originele manier zoeken naar onderwerpen en inhoud komen aan bod.

Kunstcursus
De kunstgeschiedenis hangt aan elkaar van bijzondere en interessante gebeurtenissen, stijlen en personen. Tijdens de cursus Geschiedenis van de kunsten wordt u aan de hand van de belangrijkste kunstenaars, die als spinnen in het web van de besproken stroming en/of periode zijn, door de kunstgeschiedenis geloodst. U maakt kennis met verschillende grote en minder grote namen, uit de periode van de oudheid tot begin van de twintigste eeuw.

Kijk voor meer informatie en het volledige cursusaanbod op www.biblioplus.nl/cursussen. Aanmelden voor een cursus kan in een van de vestigingen van BiblioPlus of via www.biblioplus.nl. Ook kunt u contact opnemen met het secretariaat van BiblioPlus, via tel. 0485 – 583 500 of per e-mail cursussen@biblioplus.nl.
advertentie