Aanstaande zondag stoepverkoop gemeente Mill en Sint Hubert – download de deelnemerslijst Deel dit artikel ‹ Terug

Aanstaande zondag stoepverkoop gemeente Mill en Sint Hubert – download de deelnemerslijst

Geplaatst op: donderdag 2 september 2021


Aanstaande zondag 5 september is er in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord weer de stoep, schuur en garageverkoop. Dit van 11.00 uur tot 16.00 uur op ruim 160 adressen. Deze 7e stoepverkoop is net als alle vorige edities een initiatief en activiteit van Stichting Activiteiten Mill.

Op een pagina in De Neije Krant van dit weekend (3 september) treft u de deelnemende adressen aan. Ook kunt u de QR-code op die pagina scannen en u ziet een landkaartje met alle adressen en korte omschrijving van de handelswaar. Ook op de site inmill.nl worden de adressen vrijdag 3 september geplaatst. U kunt dan de adressen in verschillende bestandsvormen downloaden en met de lijst in de hand de adressen bezoeken.

Liever de adressenlijst in Excel, tekst of PDF in uw mailbox? Stuur dan vanaf vrijdagochtend 3 september een mailtje naar info@uitinmill.nl en de lijst komt naar u toe.

Let op: we leven in een bijzondere tijd. Wij vragen u als Stichting Activiteiten Mill alle coronaregels in acht te nemen bij het bezoeken van de deelnemende adressen. www.beleefhetinmill.nl 
advertentie