Deel dit artikel ‹ Terug

VGTUMULT sluit seizoen in stijl af

Geplaatst op: maandag 28 juni 2010


VGTUMULT uit Vortum-Mullem heeft op zondag 27 juni jl. het seizoen 2009/2010 in stijl afgesloten. VGTUMULT is officieel opgericht in oktober 2009. Amper 1 jaar later mocht de pretkapel jl. zondag al haar sponsoren bedanken voor de officiële presentatie van de complete kledinglijn en later die dag werd een 3e plaats gescoord op een groot festival en Afferden (Gld.).

In de vroege ochtend werden alle sponsoren van VGTUMULT onthaald op een lekker ontbijt. Tijdens dat ontbijt werd de complete kledinglijn van VGTUMULT gepresenteerd. De mannen en vrouwen van VGTUMULT zijn voortaan van top tot teen aangekleed. Met dank aan 14 lokale ‘vrienden van VGTUMULT’.

Aansluitend aan het sponsorontbijt toog de hele club naar Afferden. Daar was een groot kapellenfestival. Het geheel was onderdeel van een groots opgezet weekend in Afferden waar al met al meer dan 10.000 mensen op af kwamen. De 11 aanwezige kapellen werden beoordeeld op een 4-tal podia. De mannen en vrouwen van VGTUMULT scoorden een podiumplek en werden verdienstelijk 3e. Winnaar werd HOB uit Brummen. Vermeldenswaardig is het compliment dat de trompetsectie van VGTUMULT kreeg; deze werd geroemd om haar samenspel en harmonieuze klanken.

Voor de mannen en vrouwen van VGTUMULT zit het 1e seizoen er nu op. In oktober gaat het nieuwe seizoen van start. Inmiddels staan er al meer dan 20 optredens gepland, staat een 1e CD op de rol en wil het gezelschap een internationale muziekreis gaan maken in het nieuwe seizoen.

Voor meer informatie over VG TUMULT, zie www.vgTUMULT.nl  
advertentie