De Roepaen draait letterlijk door! Deel dit artikel ‹ Terug

De Roepaen draait letterlijk door!

Geplaatst op: dinsdag 13 juli 2021


Na de persconferentie van afgelopen vrijdag was het voor ons de vraag of we onze terras concerten wel mochten voortzetten. Inmiddels hebben we toestemming gekregen en gaan al onze concerten gewoon door! Elk terras concert is seated met de nodige 1,5 maatregelen. U hoeft hier zich dus niet voor te laten testen.

Zoals u van ons gewend bent, hebben we de aankomende tijd weer leuke terras concerten voor u in petto!

- 17 & 18 Juli • Amy Winehouse Undercover
Op 17 én 18 juli hebben wij een Amy Winehouse undercover voor u klaar staan. De Amy Winehouse Undercoversessie is geen tribute-act, maar een muzikale ode aan één van de meest legendarische zangeressen van de laatste decennia. Onder leiding van bandleider Chris van der Meer kruipen de muzikanten in de huid van de zangeres met het iconische ‘beehive’ kapsel: Amy Winehouse.

Kaartjes kopen voor zaterdag 17 juli? Klik Hier (81% UITVERKOCHT!)
Kaartjes kopen voor zondag 18 juli? Klik Hier (67% UITVERKOCHT!)

- 24 Juli • Dede Priest & Johnny Clark's Outlaws (USA/NL)
Dede Priest, opgegroeid in Texas, heeft door jarenlang optreden een internationale naam opgebouwd. Deze muzikante beweegt zich met haar imposante stem, gitaar én viool tussen authentieke Blues, (Southern) Rock, Soul, Jazz en Folk en roept herinneringen op aan o.a. Sister Rosetta Tharpe en Big mama Thornton.

Johnny Clark's Outlaws is een klassieke 3 man’s band uit Nederland met de wortels diep in de Amerikaanse muziek traditie. Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws hebben een unieke en herkenbare stijl ontwikkeld die Blues combineert met elementen uit de Rock, Soul, Gospel, Folk en Country.

Kaartjes kopen voor zaterdag 24 juli? Klik Hier (53% UITVERKOCHT!)

- 25 Juli • Komodo
Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga. Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet- westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten.
De muziek van Komodo is misschien een beetje vreemd, maar érg catchy en dansbaar.

Komodo speelde op festivals als Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof Festival, maar ook op de gerenommeerde Franse festivals Transmusicales in Rennes en Printemps de Bourges. Ook heeft de band al meerdere succesvolle tourtjes door Zwitserland achter de rug. Inderdaad: Komodo laat zich niet vastpinnen op wereldkaart. En jij zult je niet vast laten pinnen op de dansvloer! Hun meest recente single ‘Easy Prey’ werd uitgeroepen tot TopSong door NPO Radio 2.

Kaartjes kopen voor zondag 25 juli? Klik Hier (36% UITVERKOCHT!)

- 31 Juli • Stephanie Struijk
Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’, ze bracht toen op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika, waar Stephanie een tijdje gewoond en gewerkt heeft. Tijdens deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkten ze dat de liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. Het werden liedjes die gaan over het maken van een nieuw begin, verlangen naar thuis, en de magie van geluksmomenten.

Stephanie Struijk zingt en schrijft Americana/pop liedjes in het Nederlands. Eerder zong ze in het Engels onder de artiestennaam Stevie Ann waarmee ze voor haar debuut een gouden plaat kreeg en op Pinkpop stond.
advertentie