Deel dit artikel ‹ Terug

21e Beers Best op zondag 4 juli

Geplaatst op: woensdag 23 juni 2010


Aanstaande zondag 4 juli is het weer zover, dan organiseert buurtvereniging ’t Neie Huukske alweer voor de 21e keer het evenement Beers Best. Dé dag van Beers voor jong en oud. Beers Best staat bekend om zijn leuke demonstraties en ook dit jaar is er weer van alles te zien.

Op het pas geopende verharde veldje wordt een heuse paintballbaan opgezet waar iedereen, die daar zin in heeft, kan paintballen. En maak kennis met nog een leuke sport: Buggy Rides. Een rit met een buggy waarmee men off-road door de bossen kan rijden en het ultieme gevoel van cabriorijden kan ervaren.

De brandweer, een vaste gast van Beers Best, komt dit jaar met de nieuwste hoogwerker van maar liefst 30 meter hoog. Zo kun je Beers een keer van de andere kant bekijken.

Modelvliegclub De Red Baron komt sowieso met enkele elektrische helikopters demonstraties geven. Afhankelijk van de weersgesteldheid zullen er ook vliegtuigdemonstraties plaatsvinden.

Ook duikclub Atlantis is zondag aanwezig. Zij komen met een grote aanhanger waar een ‘aquarium’ op staat. Hierin worden demo’s gegeven, maar ook kleinere kinderen krijgen de gelegenheid om een keertje onder water te gaan. Dus heb je je altijd al als een vis willen voelen, dan is dit je kans. Ponyclub De Overlaatruiters komt met diverse pony’s waar kinderen een ritje op kunnen maken. Zelfs de kringkampioen in de L1 loopt hier in mee. En ook de clowns zijn dit jaar weer van de partij. We hebben dit jaar zelfs een extra clown geboekt die het hele publiek zal vermaken.

Er is dus veel kindervermaak, zoals o.a. springkussens en de dierentuin. Onze “Toets&Bas” is aanwezig om de dag muzikaal te openen en daarna zorgen een diskjockey en een dweilorkest voor de vrolijke noot. En het belangrijkste: onze markten. De kindermarkt waar alle kinderen van Beers de gelegenheid krijgen hun zakgeld aan te vullen en de grote rommelmarkt waar men goedkoop kan kopen, want handelaren zijn er niet op onze markt. Dit jaar is er zelfs een kledingstand. En dan natuurlijk nog de braderie die elk jaar groter wordt. We hebben dit jaar een aantal oude ambachten geboekt waar men beroepen van weleer kan bekijken. Bij de feesttent, waar men kan meespelen met het Rad van Avontuur, is een gezellig terras waar het altijd goed toeven is. Dus tot ziens op Beers Best, zondag 4 juli vanaf 11.00 uur.
advertentie