Deel dit artikel ‹ Terug

BiblioPlus opent Informatiepunt in de Bibliotheek

Geplaatst op: vrijdag 28 mei 2021


Eindelijk een plek voor al uw vragen!

Heeft u vragen over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, DigiD, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan bent u niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig.

Vanaf 1 juni 2021 kunt u voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt in Bibliotheek Boxmeer en Cuijk. Deze nieuwe dienstverlening van BiblioPlus is een eerste aanspreekpunt waar iedereen terecht kan. Informatiespecialisten van de Bibliotheek helpen met het vinden van de juiste informatie of brengen u in contact met de juiste instantie.

Wethouder Willy Hendriks-van Haren, gemeente Boxmeer: “Of het nu voor een spreekbeurt voor school is, interessante weetjes of juist een hulpvraag: het Informatiepunt in de Bibliotheek is voor iedereen in onze gemeente dé plek om antwoorden te vinden op vragen. Ook voor onze inwoners die minder gebruikmaken van het internet is het informatiepunt een mooi alternatief. Je wordt persoonlijk geholpen en kunt alles vragen, maak er gebruik van!”

Het Informatiepunt is voor iedereen gratis toegankelijk en geopend van maandag t/m donderdag. Kijk voor de exacte tijden op www.biblioplus.nl/ip.
U kunt uw vraag ook per telefoon stellen of WhatsApp via 0485 – 745 035 of per e-mail: informatiepunt@biblioplus.nl