Deel dit artikel ‹ Terug

Wanroijs Gedoe op 20 juli

Geplaatst op: donderdag 16 juni 2011


Activiteiten, entertainment, gezelligheid, spanning en sensatie. Kortom; een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Gezellig struinen tussen de marktkramen in het centrum van Wanroij, maar ook genieten tijdens alle actie, vermaak en entertainment. Dat is waar de hele regio weer voor uit zal lopen tijdens het Wanroijs Gedoe op elke derde dinsdag van juli.

Dit jaar met nog meer activiteiten dan anders. Met onder andere; de spectaculaire stunts van de fietstrial, buggyrondritten, paintball, bungyjumpen aan elastieken, pony rijden, een draaimolen, verschillende luchtkussens in alle soorten en maten, een frisse duik in het aquarium van de duikvereniging of het spuitspel van de brandweer. De ballonnenclown op stelten, het straattheater van de Wanroijse toneelvereniging, maar ook een heuse kindershow zorgen voor een leuk stukje vermaak. En wat te denken van de kraan, waarmee op grote hoogte een kijkje over de hele omgeving genomen kan worden?!

Verschillende ondernemers, verenigingen, verzamelaars en hobbyisten zullen hun waren en activiteiten ten toon stellen. Maar ook de 100 marktkramen zorgen ervoor dat er weer van alles te koop is en dat niemand met lege handen naar huis zal gaan.
De hele dag door zal het publiek vermaakt worden door Ben de Banjoman, die met zijn paard en gitaar over het parcours stapt.
Natuurlijk hoort er bij een grote hoeveelheid entertainment ook een hapje en een drankje. Het Wanroijs Gedoe kent dan ook een gezellig horecaterras te midden van alle activiteiten en gezelligheid, alwaar het goed toeven is. Ook op dit plein is er volop amusement met live-optredens en gezellige muziek. Vanaf 20:00uur vinden hier ook de touwtrekwedstrijden plaats. Verschillende dames- en herenteams uit Wanroij zullen het in een spannende strijd tegen elkaar opnemen.

Het Wanroijs Gedoe is een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Er is van alles te zien, te beleven en te doen. De entree bedraagt slechts € 1,50 per persoon. Kinderen onder de 1.20 m. mogen gratis naar binnen en het entreebewijs is tevens een gratis lot voor de loterij van de luchtballonvaart. Voor meer info kijk op: www.vohaco.nl
advertentie