Infrascoop nodigt relaties uit om te wandelen voor het goede doel Deel dit artikel ‹ Terug

Infrascoop nodigt relaties uit om te wandelen voor het goede doel

Geplaatst op: donderdag 25 februari 2021


Ton Derks, directeur van Infrascoop, heeft een creatieve actie bedacht om ook in tijden van corona in contact te blijven met zijn relaties. Hij nodigt hen uit om een één-op-één-wandeling te maken langs projecten waar het bedrijf momenteel actief is of eerder aan heeft gewerkt. Relaties reageren positief op het initiatief en grijpen graag de kans om even de deur uit te kunnen en live bij te kunnen praten. Vorige week wandelde Derks de eerste route door Cuijk samen met een goede gemeentelijke relatie.

Rondje Cuijk of Nijmegen
Voor dit initiatief heeft Infrascoop twee verschillende wandelroutes uitgestippeld; een rondje door Cuijk – die onder andere over de nieuwe fietsbrug tussen Cuijk en Mook loopt - en een rondje in Nijmegen. In Nijmegen start de route op de Waalkade, waar Infrascoop vorig jaar nog werkte aan de herinrichting. Uiteraard wordt er onderweg gezorgd voor een warme kop koffie en wat lekkers.

Beter dan op kantoor
Derks heeft de eerste kilometers samen met relaties inmiddels in de benen. “Wandelend overleggen is eigenlijk nog beter dan een overleg op kantoor”, zo vertelt hij. “Doordat we actief bezig zijn in de buitenlucht zijn de gesprekken heel ontspannen en informeel. Dat komt de relatie alleen maar ten goede.” De komende tijd heeft Derks nog meer wandelafspraken op de planning staan.

Donatie aan Leergeld Land van Cuijk

Voor elke gelopen kilometer doneert Infrascoop €10 aan Stichting Leergeld Land van Cuijk. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit de regio waarvan de ouders het niet breed hebben. Door de coronacrisis dreigen deze kinderen nog meer geïsoleerd te raken. Leergeld Land van Cuijk biedt hen de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, sport en cultuur. Een mooi initiatief waar de directeur van Infrascoop graag zijn wandelschoenen voor aantrekt!

Over Infrascoop
Infrascoop is expert op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW) in de regio van Nijmegen en Cuijk. Het bedrijf is in 2007 gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een stabiel MKB-bedrijf met 40 medewerkers. Infrascoop levert diensten, grondstoffen en producten voor de aanleg, inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte. In de afgelopen jaren werkten ze onder andere aan de herinrichting van de Waalkade in Nijmegen, het centrumplan in Cuijk en aan de infrastructuur van de nieuwe Nutriciafabriek.

advertentie