Vastenactie 2021 Werken aan je toekomst! Deel dit artikel ‹ Terug

Vastenactie 2021 Werken aan je toekomst!

Geplaatst op: dinsdag 23 februari 2021


Vanwege de coronacrisis heeft Vastenactie besloten om de campagne ‘Werken aan je toekomst’ van 2020 voort te zetten in de veertigdagentijd van 17 februari tot 3 april in 2021. De campagne staat in het teken van beroepsonderwijs en ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Dit jaar blijft het thema: Werken aan je toekomst!

De parochie Maria, Moeder van de Kerk ondersteunt met Vastenactie projecten die beroepsonderwijs aanbieden – onder andere in Bangladesh, Zambia en Sierra Leone. Voor veel jonge mensen zijn vakscholen te ver weg. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren naar school gaan en een vervolgopleiding krijgen om een vak te leren, zoals monteur, lasser, kleermaker, bakker of winkelier.

U kunt met de Vastenactie 2021 meedoen via de collectebussen in de kerken, de Goede Doelenlijsten of door rechtstreeks uw gift over te maken op het rekeningnummer van Vastenactie:
NL21 INGB 0000 0058 50 t.n.v. Vastenactie, Den Haag. Graag in de betaalomschrijving zetten:
Campagnethema: Werken aan je toekomst Parochie Maria Moeder van de kerk te Sint Anthonis.
Alvast hartelijk dank voor uw donatie namens alle jongeren die met de projecten meedoen en willen werken aan hun toekomst!

advertentie