Goed nieuws voor Beauty & Wellnesscare Luna "The Health & Lifestyle Salon''! Deel dit artikel ‹ Terug

Goed nieuws voor Beauty & Wellnesscare Luna "The Health & Lifestyle Salon''!

Geplaatst op: woensdag 6 januari 2021


Ja, je leest het goed. Goed nieuws in deze nog steeds onwerkelijke tijden!
Ondanks alle narigheid die de schoonheidsbranche, én Eva in het bijzonder, de laatste tijd te verduren heeft gehad heeft zij nu wel degelijk bijzonder goed nieuws te vertellen.

Tegen de stroom in
Eva mist haar klanten enorm en kan niet zo goed stil zitten en hopen dat alles goed komt. Liever stroopt zij haar mouwen op en gaat dwars tegen de stroom in. Vanaf deze week, 1 januari, krijgt zij de sleutels van een nieuw pand waar zij haar tweede vestiging gaat openen.
Eva: ‘Ja, ik ga inderdaad een tweede vestiging openen in Doetinchem. Spannend, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ik speelde al even met de gedachte van een tweede vestiging, maar ineens ging het supersnel. Natuurlijk is dat in deze tijd spannend, maar ik zie vooral kansen. Nog meer klanten blij kunnen maken, want dat mis is echt enorm. Ik heb al een aantal werkoutfits klaar liggen om lekker te gaan klussen. Tijdens de lockdown kan ik toch niets anders. Dus dat wordt letterlijk opnieuw iets opbouwen. Bijna therapeutisch, haha! Ik heb dezelfde toonbank en lampen weten te vinden en ik wil er dus echt dezelfde sfeer aan geven als in Cuijk. Ik hoop enorm voor al mijn collega’s en voor mezelf dat we snel weer open mogen in Cuijk en in mijn tweede vestiging in Doetinchem!’

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen volg Eva dan op Social Media. Je kunt je ook inschrijven voor haar nieuwsbrief door haar een mailtje te sturen.  

Meer weten: www.beautyandwellnesscareluna.nl


advertentie