Findoor; voor een deur die altijd past Deel dit artikel ‹ Terug

Findoor; voor een deur die altijd past

Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2021


Wanneer je gaat bouwen of verbouwen staan er een aantal zaken vaak bovenaan het lijstje; zoals vloer en raamdecoratie. Maar een goede, kwalitatieve deur is niet meer alleen een gebruiksvoorwerp, maar wordt steeds meer gezien als onderdeel van het interieur. Daarom is het belangrijk om hier in het beginstadium al over na te denken. We spraken met Maartje van Dooren die als bevlogen adviseur bij Findoor de deur voor ons opende.

‘Findoor creëert iedere mogelijke deur. Denk aan de binnendeuren, schuifdeuren,  en taatsdeuren, maar ook aan kastdeuren of keukendeurtjes.  Wij maken iedere deur op maar én uit één stuk, zodat er geen scheuren of barsten ontstaan. Je kunt ook bij ons terecht voor afwijkende maten. Wij zijn gespecialiseerd in stompe binnendeuren en bieden hierin het totaalpakket aan: van inmeten en produceren tot het aflakken en monteren. Wij ontlasten onze klant graag. Naast alle mogelijke deuren, bieden wij vanuit Formani en haar bekende ontwerpers ook het deurbeslag, hang -en sluitwerk en accessoires zoals deurstoppers, brievenbussen, huisnummers en deurbellen. Alles voor een compleet plaatje.’

Ruime showroom
In de ruime showroom vind je een groot assortiment deuren in verschillende stijlen: modern, landelijk, opgeklampt, freeslijn, bossing, maar ook strakke vlakke deuren of deuren uit de jaren 20-30. Findoor biedt ambachtelijk vakmanschap met snelheid. Na de aanvraag is het streven dat de klant binnen twee dagen een offerte ontvangt. 
‘Onze offerte werkt als een menukaart, je kunt zelf kiezen wat je wilt. Wij meten de deur nauwkeurig in met een 3D apparaat die de gegevens direct naar de productie stuurt. We hebben naast een eigen zagerij ook een spuiterij en hebben dus alles in eigen hand. Uiteraard mag je ook zelf de deur (laten) monteren, maar complete ontzorging is absoluut ons visitekaartje.
Veel aannemers en bedrijven bezoeken onze showroom, maar ook de particulier begint ons adres te leren kennen. Fijn, want iedereen is welkom. We staan klaar voor advies, ook wat betreft kleur of interieuradvies m.b.t. jouw deur. Doordat we alles in eigen huis hebben zijn wij uiterst flexibel in de maatvoering, kleur- en materiaalkeuze. Stefan, de eigenaar is een échte duizendpoot en hij denkt niet alleen in oplossingen, hij voert ze ook uit! 

Duurzaam en verantwoord
We werken uitsluitend met materialen verkregen uit duurzaam en verantwoord Bosbeheer. Ook werken we met watergedragen verf, wat dus veel minder oplosmiddelen dan traditionele verf bevat. Beter voor mens en milieu. Ons hoofdmateriaal is MDF omdat het duurzaam en vochtwerend is. Daarnaast is het ook uitstekend te bewerken tot bijvoorbeeld de populaire staallook deur. Kom gerust een binnen in de showroom, om onze deuren in het echt te zien, te voelen en te ervaren.”

Lampersveldpad 4 Wanroij ivm Corona momenteel op afspraak, kijk op de website voor de meer info en de huidige maatregelen. www.findoor.nl

Dit interview stond in Vita Magazine editie 28 winter 2020/2021
advertentie