Schouwburg Cuijk met nieuw programma 2021 in Deel dit artikel ‹ Terug

Schouwburg Cuijk met nieuw programma 2021 in

Geplaatst op: vrijdag 4 december 2020


Zelden was een theaterseizoen zo uitdagend. Voorstellingen gingen niet door, werden verplaatst, opgesplitst of samengevoegd. Maar, het resultaat mag er zijn, Schouwburg Cuijk begint het nieuwe jaar met een bomvol programma en tal van nieuwe voorstellingen. De kaartverkoop start zaterdag 12 december om 13.30 uur.
  Het programma voor de tweede helft van het seizoen telt zo’n 20 voorstellingen die de afgelopen maanden niet door konden gaan en zijn verplaatst. Daarnaast zijn er ruim 40 nieuwe voorstellingen van onder andere Iris Hond, Pater Moeskroen, Willem van Hanegem en Eddy van der Ley, Diederik van Vleuten, Roué Verveer, Rob Scheepers, René Mioch en Tisjeboy Jay.
  Carnaval Voor de diehard carnavalisten is er komend jaar een speciaal carnavalsprogramma. Op zaterdag 13 februari komen de Gebroeders Ko met hun ‘Kindersjo’, zondag 14 februari is het de beurt aan Jacques Herb met ‘50 jaar Manuela’ en maandag 15 februari sluiten Pater Moeskroen en Mark van de Veerdonk af met ‘Waar is geen feestje?’
  Talent uit de regio Ook is er zoals elk seizoen ruimte voor regionaal talent. Emma Loeffen & Friends uit Vianen treden zaterdag 27 februari op, de Cuijkse Jori van Gemert, tevens gastprogrammeur bij de schouwburg, speelt zaterdag 1 mei en singer-songwriter Etan Huijs uit Venray presenteert vrijdag 12 maart zijn nieuwe album ‘Recht uit het hart’, op het snijvlak van folk en country.
  Voor kinderen Voor jonge theatergasten is er volgend jaar voor elke leeftijd weer genoeg te beleven. Van ‘De waanzinnige boombut van 13 verdiepingen’, ‘Juf Roos gaat op avontuur’ en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ tot de musicals ‘100% Coco de musical’, ‘Belle en het Beest’ en ‘Junglebook’ maar ook ‘Het grote mad science theaterfeest’.

Blik vooruit “De voorstellingen met 30 gasten zijn stuk voor stuk heel bijzonder, zowel de reacties van artiesten als het publiek waren meer dan enthousiast”, zegt directeur Sjoerd Meijer, “maar we hopen begin volgend jaar toch snel weer meer bezoekers te mogen ontvangen. Het volledige programma voor de tweede helft van het seizoen is afgestemd op het anderhalvemeterprotocol met maximaal 170 gasten in de grote zaal. We blijven hoe dan ook doen wat wél kan.”
advertentie