Deel dit artikel ‹ Terug

Zeven kunstenaars op een unieke locatie in het centrum van Grave

Geplaatst op: donderdag 10 juni 2010


Nog net in het land van Cuijk ligt het vestingstadje Grave aan de Maas. Goed te bereiken met de auto, fiets, bus en boot. Midden in het historische stadscentrum is in mei 2009 een beeldentuin gerealiseerd. Naast de 12e eeuwse St. Elisabethkerk is door een samenwerking tussen de Pastorale Eenheid Emma's, Parochie Grave en de initiatiefnemers Kees Buijs en Ilse Tielen een uniek plekje ontstaan.
In de ommuurde tuin staan de moderne kunstwerken naast de vaak met mos bedekte grafstenen en zerken, dit levert een mystiek sfeertje op.
Zeven professionele kunstenaars presenteren hier hun beelden. Men kan er in alle rust genieten van hedendaagse beeldende kunst en zich terugtrekken aan de hectiek van alledag.

Uiteraard zijn de tentoongestelde beelden via de initiatiefnemers te koop. Denkt u dat iets prima past in uw eigen tuin, of ziet u een beeld dat uw bedrijf een sterkere uitstraling kan geven? Spreek Kees Buijs of Ilse Tielen hier over aan. Zij kunnen u adviseren over of bemiddelen bij de aanschaf van beeldende kunst.

Exposanten dit jaar zijn: Hanneke Bots (glas); Ger Haak (steen); Leo Gerritsen (cortenstaal); Frans Klerkx (aluminium); Harry de Leeuw (brons); Fieke de Roij (steen); Marianne Y. Naerebout (perspex)

Kees en/of Ilse verwelkomen u graag om te komen genieten van de kunst en de rust in hartje Grave.

Beeldentuin Grave
Hoofdwagt 1
5361 EW Grave
info@beeldentuingrave.nl
www.beeldentuingrave.nl
advertentie