Linders&Linders Live; We gaan door zolang we het volhouden! Deel dit artikel ‹ Terug

Linders&Linders Live; We gaan door zolang we het volhouden!

Geplaatst op: maandag 2 november 2020


Na 100 keer dagelijkse radio- en televisie-uitzendingen in het teken van Corona op Omroep Land van Cuijk in het voorjaar, zijn de presentatoren Peter en Jolanda Linders voor de tweede keer de uitdaging aangegaan dagelijks entertainment te bieden op Omroep Land van Cuijk.

Iedere werkdag om 7 uur ’s ochtends starten Linders&Linders met hun uitzending met daarin veel aandacht voor ondernemers in het Land van Cuijk én mensen die in alle vroegte aan het werk gaan zoals bakkers, mensen werkzaam in de gezondheidszorg en truckchauffeurs. Het centrale thema in de uitzendingen is ‘Koop Lokaal’. Daarnaast komen het nieuws van de ochtend en updates over Corona aan de orde.

In het eerste uur van het programma maken de kijkers en luisteraars kans een appeltaart te winnen als ze meespelen met de prijsvraag. In het tweede uur belt het duo een ondernemer ergens in het Land van Cuijk die in het bezit is gekomen van de gouden belbox; een goudkleurige metalen box met daarin een telefoon. Linders&Linders spreken op deze manier iedere werkdag een ondernemer in het Land van Cuijk.

Op dinsdag en donderdag geeft het duo met medewerking van de Boxmeerse ondernemer Pierre Hermans tips en aanbevelingen voor ondernemers in coronatijd. En iedere vrijdag wordt het buitenlandse nieuws verzorgd door correspondent Theo Hoekstra vanuit Frankrijk.

‘Het leuke vind ik vooral de interactie tussen kijkers en luisteraars en het enthousiasme van ondernemers in deze toch wel rare tijden. Daarom weten we nog niet wanneer we stoppen en gaan we door zolang we het kunnen volhouden’, aldus presentator Jolanda Linders.

Dus luisteren en kijken naar Omroep Land van Cuijk, via de fm zenders, Facebook, Ziggo of KPN of streaming. Meer informatie is te vinden op de website www.omroeplandvancuijk.nl
advertentie