Deel dit artikel ‹ Terug

Erik van de Brembroeken vertelt over de Maasheggen

Geplaatst op: donderdag 29 oktober 2020


Steeds meer mensen ontdekken het Land van Cuijk. Niet verwonderlijk, want waar in Nederland vind je nu zoveel bijzondere landschappen op één plek?  Wij wonen, werken en leven in een prachtig gebied dat gekenmerkt wordt door rust, ruimte, prachtige natuur, authenticiteit en gastvrijheid.
Veel inwoners van dit gebied zijn hier veel te bescheiden onder. Erik van de Brembroeken is niet zo iemand! Hij vertelt graag aan iedereen die het horen wil, hoe mooi ons gebied is. Een gebied dat volop mogelijkheden biedt op diverse fronten; natuur, cultuur, religie, water en historie.

Neem alleen al de Maasheggen waar zijn camping en gastenverblijf aan grenst. Hij vertelt er over in een magazine van KeiGaaf Brabant. 
"De Maasheggen is het oudste cultuurlandschap van Nederland. Er is geen gebied in Europa waar natuur, landschap, economie én cultuur zo zichtbaar en langdurig met elkaar verweven zijn. Het heeft er voor gezorgd dat aan de Maasheggen de status van UNESCO Man & Biosfeer is toegekend. Als enige in Nederland. Wij grenzen hier met ons Gastenverblijf de Brembroeken aan dit unieke natuurgebied. Onze gasten ervaren het als een oase van rust en ruimte. Ze voelen zich hier één met de natuur. Doordat soort mooie complimenten blijf je beseffen hoe bijzonder het hier is. 
Wanneer je hier woont of werkt zie je soms niet meer hoe bijzonder het is. Ik zou iedereen willen oproepen om dat te blijven beseffen en er van te genieten. En voor ondernemers om het vooral ook door te vertellen!"

Meer weten over de Maasheggen?
www.maasheggenunesco.nl

Meer weten over de Brembroeken? 
www.brembroeken.nl