Deel dit artikel ‹ Terug

Informatiebijeenkomst Studiekring 50Plus in Bibliotheek Mill

Geplaatst op: donderdag 17 september 2020


Wilt u als 50-plusser breed actief blijven? Wilt u na of naast uw actieve werk nieuwe mensen ontmoeten? Wilt u ook geestelijk zo actief mogelijk blijven? Dan is een Studiekring misschien iets voor u. Op woensdagochtend 30 september om 10.30 uur kunt u zich hierover in de bibliotheek van Mill laten informeren tijdens een voorlichtingsbijeenkomst.

In een Studiekring is plaats voor tien tot vijftien 50-plussers, mensen die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijft u samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo ‘intellectueel actief’ mogelijk.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.
Eén maal per twee of drie weken komt een kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur.

De bijeenkomst in Mill is gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl is verplicht.

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats in Mill maar is bedoeld voor belangstellenden uit het gehele Land van Cuijk en Maasduinen.
In Boxmeer en Cuijk zijn inmiddels studiekringen actief waarbij het mogelijk is aan te sluiten. Het deelnemen aan deze voorlichtingsbijeenkomst in Mill is wel een voorwaarde.
Bent u geïnteresseerd in de studiekring maar bent u niet in de gelegenheid naar Mill te komen, stuur dan een e-mail naar Wilma Lems, w.lems@biblioplus.nl

Informatiebijeenkomst Studiekring 50Plus, woensdag 30 september 10.30 uur
Bibliotheek Mill, Cultureel centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3, Mill
www.biblioplus.nl 
advertentie