Deel dit artikel ‹ Terug

Extra voorstelling Teenbeat in Filmhuis Mill

Geplaatst op: vrijdag 28 augustus 2020


Er waren al 2 voorstellingen geprogrammeerd van de film Teenbeat in Filmhuis Mill. Maar gezien de grote belangstelling is er nu een extra voorstelling bijgekomen. Woensdagavond 7 oktober is al uitverkocht, maar voor vrijdagmiddag 25 september 13.30 uur en donderdagavond 8 oktober om 19.30 uur zijn nog tickets beschikbaar. Een ticket, inclusief consumptie kost 6,- euro en deze zijn verkrijgbaar aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.

Let op:
Eigenlijk zou de film op 15 april in Filmhuis Mill draaien. Toen werd deze in verband met het coronavirus geannuleerd. Destijds kon iedereen een gekocht ticket terugbrengen en ontving men het geld terug. Hebt u dat niet gedaan en bent u nog in het bezit van een ticket voor 15 april? Ruil dit dan om voor een ticket voor één van de komende voorstellingen.

Teenbeat
De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband “The Supertones” gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen. In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs (ook uit Mill).

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.

Tickets
Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. In verband met de maatregelen rond het Coronavirus zijn tickets alleen tevoren aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill af te halen en niet online te reserveren.

Facebook

Like om op de hoogte te blijven ook de Facebookpagina van Cultureel Centrum Myllesweerd en zie regelmatig www.myllesweerd.nl
advertentie