Deel dit artikel ‹ Terug

Bezoek een boerderij in je zomervakantie

Geplaatst op: maandag 27 juli 2020


Wat gebeurt er allemaal op een boerderij? Hebben koeien namen? Hoe melkt een robot koeien? Hoe groeien aardappels? Dit en nog veel meer kun je zien en beleven op de boerderij. De boeren van Land van Cuijk Boert Bewust ontvangen graag families en kleine groepjes op hun boerderij om te laten zien hoe het dagelijks voedsel wordt gemaakt.

Dit jaar is veel anders vanwege corona. Ook de zomervakantie. Veel mensen blijven in Nederland of blijven thuis. Een mooie gelegenheid om een boerderij te bezoeken tijdens een dagje uit in het Land van Cuijk Boert of een fietstochtje in de buurt. Maak een afspraakje met een van de deelnemende boeren Land van Cuijk Boert Bewust. Op www.landvancuijkboertbewust.nl staan de deelnemende bedrijven en contactgegevens. Neem zelf contact op om een afspraak te maken.

In gemeente Mill & Sint Hubert kun je een kijkje gaan nemen bij Vermeulen melkvee en educatie in Sint Hubert.
Natuurlijk gebruik de boeren hun boerenverstand en werken zij volgens de RIVM richtlijnen. Voor eventuele consumptie kan een vergoeding gevraagd worden. Spreek samen af wanneer je de boerderij wilt komen bekijken en een praatje kunt maken met de boer. Een mooie beleving in de zomer van 2020.

advertentie