Deel dit artikel ‹ Terug

Roodtrip’ doet toeristische plekken in Land van Cuijk aan

Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2020


LAND VAN CUIJK – Bent u ook nieuwsgierig naar wat er deze zomer in het Land van Cuijk te beleven valt? Of wilt u met anderen delen wat u de moeite van het bezoeken waard vindt? Komende maand maakt het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk een ‘Roodtrip’ door het Land van Cuijk. In juli en augustus worden liefst 29 locaties bezocht.

De ‘Roodtrip’ maakt onderdeel uit van de toeristische campagne ‘Land van Cuijk, hét geheim van Noord-Oost Brabant’. De campagne is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, in samenwerking met de creatieve partners Cybox en Di-visie.
De campagne richt zich zowel op de inwoners van het Land van Cuijk (‘ga op ontdekkingstocht in je eigen achtertuin’) als op de vakantiegangers die deze zomer de regio bezoeken (‘psst…hier moet je zijn’).
Vrijwilligers van het Regionaal Bureau voor Toerisme trekken met een rode Fiat 500 -vandaar de naam ‘Roodtrip’- zes dagen lang kriskras door het Land van Cuijk. Zij stoppen op plekken, waar veel vakantiegangers samenkomen of passeren. In totaal worden 22 verblijfsaccommodaties en bezienswaardigheden bezocht. Daarnaast doet de ‘Roodtrip’ ook de grootste kernen van het Land van Cuijk aan. De eerste etappe van de ‘Roodtrip’ is op woensdag 15 juli.
Op de pauzeplekken van de ‘Roodtrip’ wordt promotiemateriaal over het Land van Cuijk uitgedeeld, waaronder de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde Vakantiekrant. De krant biedt een actueel overzicht van de activiteiten en evenementen in het Land van Cuijk in juli en augustus.
Daarnaast wordt aan de voorbijgangers gevraagd welke bijzondere plekken in het Land van Cuijk zij willen aanbevelen aan andere recreanten. Die beelden worden, uiteraard met toestemming, later via onder meer sociale media en website gedeeld.
Benieuwd naar wanneer de ‘Roodtrip’ bij u in de buurt komt? Kijk op www.rbtlandvancuijk.nl
advertentie