Deel dit artikel ‹ Terug

Guido Weijers eerste grote naam nieuw theaterseizoen

Geplaatst op: maandag 22 juni 2020


De eerste grote naam van het nieuwe theaterseizoen is bekend. Donderdag 8 oktober staat cabaretier Guido Weijers twee keer in Schouwburg Cuijk met een try-out van zijn Oudejaarsconference 2020. Maandag 22 juni start de kaartverkoop, in eerste instantie maximaal 100 per voorstelling.
Vanwege het coronavirus is het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen compleet op de schop gegaan. De schouwburg verwacht het nog deze zomer te presenteren op de website en ook de kaartverkoop te starten. Komende weken worden via de website en social media alvast een aantal namen bekendgemaakt.

‘Virusje’
De Oudejaarsconference 2020 van Guido Wijers belooft een avond met gitzwarte humor en intelligente grappen te worden. Aan materiaal heeft Weijers geen gebrek. Het jaar begon met een reusachtige fik aan de andere kant van de wereld, terwijl hier de wereld stilviel vanwege een ‘virusje’.
Gelukkig is Guido Weijers terug om ons een keiharde lachspiegel voor te houden. Puur en zonder filter. Het wordt de tiende keer dat Weijers het jaar op scherpe wijze bespreekt. Ook in 2017 speelde hij een try-out in Cuijk.

Maandag 22 juni om 10.00 uur start de kaartverkoop via schouwburgcuijk.nl.
Er zijn voorstellingen om 19.30 en 21.30 uur. Voorlopig worden er 100 kaarten per voorstelling verkocht.
       
advertentie