Deel dit artikel ‹ Terug

Jori van Gemert en Etan Huijs live in ’t Lagerhuis Mill

Geplaatst op: woensdag 17 juni 2020


Normaal gesproken is er elke derde zondag van de maand live akoestische muziek te horen bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Maar omdat de horeca op 15 maart om bekende redenen de deuren moest sluiten, was dit de laatste maanden niet mogelijk. Maar sinds 1 juni is ook ’t Lagerhuis weer open en is er met in achtneming van de RIVM-maatregelen toch weer het een en ander te beleven. Zo zijn Jori en Etan er deze zondag (21 juni) ervan af 16.00 uur live te horen. Bij goed weer op het terras en anders binnen. Toegang is gratis.

Jori en Etan
Etan Huijs is een singer-songwriter uit Venray. Hij speelt al een aantal jaren samen met de Cuijkse zangeres Jori van Gemert. In 2018 kwam het album 'The Secret Us' uit waarop ze voor het eerst samenwerkten. En niet zonder succes: de plaat kreeg lovende recensies en de singles 'Little Bird' en 'Blue Moon' brachten hen naar Radio 2 en 5. Momenteel werken ze hard aan een opvolger. 'The Monochrome Veil' moet eind 2020 in de winkel liggen. Hierop komt ook hun eerste gezamenlijk geschreven song te staan: 'Josephine'. Naast eigen werk zullen Etan en Jori ook een aantal covers spelen. Voornamelijk de periode jaren '60 en '70 zal aan het licht komen.

Meer
Meer weten of op de hoogte blijven van deze en alle andere activiteiten in ’t Lagerhuis? Like de Facebookpagina en zie www.lagerhuismill.nl
advertentie