Deel dit artikel ‹ Terug

DèDieDèDoen doen ut volgend jaar!

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2020


Brief van DèDieDèDoen:

Beste mensen,
Zoals u allemaal weet, leven we op dit moment in rare tijden, heel Nederland is van slag en niet alleen Nederland maar heel de wereld.
Dit treft ook ons, als musicalgroep.
Wij waren net begonnen met repeteren van ons nieuwe stuk, maar i.v.m. de regelingen van de regering was ook Gemeenschapshuis De Jachthoorn genoodzaakt haar deuren te sluiten. Dit had voor ons als gevolg dat onze wekelijkse repetities, tot nader bericht, geen doorgang konden vinden.
Nu met de nieuwe aangekondigde maatregelen van 23 mrt 2020, waarin duidelijk werd dat alle samenkomsten van meerdere personen niet meer zijn toegestaan t/m 01 juni 2020, zijn ook wij genoodzaakt om onze geplande uitvoering op 31 en 31 okt 2020, een jaar op te schuiven naar
2021. (Niet gezamenlijk repeteren, houdt ook in geen uitvoering.)
Een exacte datum is nu nog niet bekend, daarvoor zullen we eerst weer in overleg moeten met Gemeenschapshuis De Jachthoorn.
Ook zijn we afhankelijk van de agenda van de mensen van het licht en geluid. Al met al een hele toestand, maar de uitvoering houdt u zeker van ons tegoed! We zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen omtrent de datum van uitvoering.

Namens bestuur en leden,
DèDieDèDoen
advertentie