Deel dit artikel ‹ Terug

Bibliotheken gesloten vanaf zaterdag 14 maart in verband met het Coronavirus

Geplaatst op: maandag 16 maart 2020


In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Op grond van de recente ontwikkelingen coronavirus neemt BiblioPlus de onderstaande maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

BIBLIOTHEKEN GESLOTEN VANAF 14/03
Vanaf zaterdag 14 maart zijn al onze Bibliotheken tot nader order gesloten voor publiek om verspreiding van het virus te voorkomen. De online dienstverlening van de Bibliotheek is vanaf 14 maart 16.00 uur ook niet beschikbaar vanwege de overgang naar een nieuw bibliotheeksysteem. Kijk voor meer info over deze omzetting op: www.biblioplus.nl/gajemee

ACTIVITEITEN GEANNULEERD T/M 31 MAART

De activiteiten die gepland staan t/m maandag 31 maart worden geannuleerd. Iedereen die een ticket heeft gekocht ontvang zijn of haar geld terug en kan een mail van de Bibliotheek verwachten.

E-BOOKS EN LUISTERBOEKEN
Leden die willen blijven lenen & lezen zonder het huis te verlaten zijn e-books en luisterboeken een alternatief. De e-books en luisterboeken zijn te lenen via de online Bibliotheek via www.onlinebibliotheek.nl. Op korte termijn wordt tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aangeboden in de LuisterBieb-app, ook voor niet-leden.
advertentie