Deel dit artikel ‹ Terug

Voorstellingen Schouwburg Cuijk verplaatst vanwege coronavirus

Geplaatst op: donderdag 12 maart 2020


CUIJK – Schouwburg Cuijk annuleert per direct alle voorstellingen tot en met dinsdag 17 maart in verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Ondanks dat de voorstellingen volgens de richtlijnen van het RIVM door mogen gaan, hebben bestuur en directie in goed overleg met de gemeente Cuijk besloten zelf verantwoordelijkheid te nemen.
 
“De gezondheid van onze medewerkers, vrijwilligers, artiesten en gasten staat voorop”, stelt directeur Sjoerd Meijer. “Aanvankelijk volgden we de richtlijnen van de autoriteiten, maar gezien de vele bezorgde telefoontjes en e-mails van bezoekers, hebben we besloten alle voorstellingen van deze week te verplaatsen naar een nieuwe datum.”
 
Alle artiesten en impresariaten zijn inmiddels op de hoogte en hebben begrip voor het besluit. Alle gasten met kaarten voor een van de voorstellingen tot en met dinsdag ontvangen persoonlijk bericht. De schouwburg vraagt met klem niet naar het bespreekbureau te bellen in verband met de drukte om iedereen tijdig te informeren.
 
Na het volgende overleg van de Brabantse veiligheidsregio’s komende maandag beraden schouwburg en gemeente zich opnieuw. Eventuele vervolgmaatregelen worden via de website en social media kanalen van de schouwburg bekendgemaakt.
advertentie