Deel dit artikel ‹ Terug

Help mee met de Landelijke Opschoondag

Geplaatst op: dinsdag 3 maart 2020


Help mee met de Landelijke Opschoondag op 21 maart 2020. Aanmelden kan tot 9 maart

Op zaterdag 21 maart is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Want in een schone buurt voel je je veiliger, spelen kinderen fijner en woon je prettiger. Deze dag draagt ook bij aan meer verbondenheid en is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel weer in op een succesvolle opschoondag.

Doe je mee?
Om de Landelijke Opschoondag een succes te laten zijn, hebben we veel handen nodig. Daarom is het belangrijk om met zoveel mogelijk bedrijven, buurtbewoners, lokale buurtverenigingen en sportclubs mee te doen.

Je krijgt opschoonmaterialen
Als je je hebt aangemeld, krijg je van ons veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en natuurlijk afvalknijpers. Zo kan je veilig aan de slag!

Extra voor verenigingen
Als vereniging krijg je een kleine vergoeding als je meedoet aan de Landelijke Opschoondag. Deze is bedoeld voor de clubkas.

Opschoondagen voor scholen: 24 en 26 maart

Je kan ook met de klas of de hele school meedoen aan de Landelijke Opschoondag. Hiervoor hebben we twee doordeweekse dagen geprikt. Je kunt op dinsdag 24 maart en/of op donderdag 26 maart meedoen.

Geef je op
Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is heel eenvoudig. Meld je aan via www.afvalaanbieden.nl/landelijke-opschoondag. Dat kan tot 9 maart 2020. Voor alle kinderen die meedoen is er een leuke attentie.

Voor meer informatie

Website: www.afvalaanbieden.nl
AfvalApp: www.deafvalapp.nl
E-mail: info@afvalaanbieden.nl
Twitter: www.twitter.com/BCA_LvCB
Afvalinfolijn: (0485) 33 83 52
advertentie