Deel dit artikel ‹ Terug

Workshop Aftrekposten en Toeslagen in verschillende bibliotheekvestigingen in het Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 28 februari 2020


Laat geen geld liggen en voorkom terugbetalen

BiblioPlus organiseert samen met Sociom de workshop Aftrekposten en Toeslagen in verschillende bibliotheekvestigingen in het Land van Cuijk.

Wanneer heb je recht op toeslagen? Hoe komt het dat je steeds terug moet betalen? En hoe vraag je toeslagen goed aan? Als je recht hebt op zorg-, huur- of kinderopvangtoeslag moet je dit zelf regelen. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren. Als je ziektekosten hebt kun je sommige kosten aftrekken bij het doen van je belastingaangifte. Niet alle zorgkosten zijn aftrekbaar en elk jaar veranderen de regels. De sociaal raadslieden van Sociom zijn deskundig op dit gebied en maken je tijdens deze workshop wegwijs.

Je ontvangt algemene informatie over toeslagen en aftrekposten en is er ruimte om vragen te stellen. Als je jouw specifieke situatie wil bespreken, kun je na afloop van de workshop een afspraak maken met de sociaal raadslieden van Sociom.

Kijk voor de locatie, datum en tijd op www.biblioplus.nl/agenda. Graag aanmelden via de website of aan de balie van de bibliotheek. Toegang (incl. koffie en thee) is gratis.
advertentie