Deel dit artikel ‹ Terug

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk & WensAmbulance Brabant

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2020


WensAmbulance Brabant voert laatste wens uit
Op donderdagmiddag 19 maart organiseert Centrum Mantelzorg Land van Cuijk in samenwerking met WensAmbulance Brabant een gratis informatiebijeenkomst bij de Catherinahof in Grave. Deze bijeenkomst is voor alle mantelzorgers uit Land van Cuijk die zorgen voor hun naaste die thuis wonen of in een zorginstelling. Nét opa geworden en graag nog een bezoekje kunnen brengen aan je kleinzoon. Een paar dagen met je vrouw en dochter naar je geliefde vakantiehotel in Winterberg. Of met de hele familie een laatste keer naar het strand. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.

Vrijwillig en voor niets

WensAmbulance Brabant vervoert en begeleidt mensen uit Noord-Brabant en aangrenzende regio’s. Dat gebeurt vanuit hospices, zieken- en verpleeghuizen en vanuit huis. De eerste wensreis vond plaats in de zomer van 2011. Momenteel worden er honderden wensreizen per jaar gerealiseerd. En allemaal voor niets! Ruim 150 vrijwilligers (verpleegkundigen en chauffeurs) en vier ambulances staan zeven dagen per week dag en nacht klaar voor deze gratis service. En íedereen is vrijwilliger! 

Kom ook in actie!
Kent u een zieke met een wens? Kunt u deze vanwege de beperkte mobiliteit niet vervullen? Kom naar de informatiebijeenkomst en laat u informeren. 

Aanmelden: voor 12 maart een mail te sturen naar info@mantelzorglvc.nl of via de website
Datum en tijd: 19 maart 2020 van 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Catharinahof, Koninginnedijk 252 te Grave

foto: Cees Huijben bij een van de WensAmbulances
advertentie