Deel dit artikel ‹ Terug

Militracks 2010 succesvol

Geplaatst op: maandag 17 mei 2010


Geslaagd defilé van Duitse legervoertuigen in Overloon

Met de terugkomst van de Duitse WO2 voertuigen in Overloon, een unieke gebeurtenis voor de gehele Benelux, werden de oude Duitse oorlogvoertuigen een grote bezienswaardigheid. De organisatie kijkt terug op een succesvol evenement.

Voor de bezoekers én deelnemers was het meerijden en het bekijken van de voertuigen het hoogtepunt: de ruim 4.800 bezoekers die Militracks gedurende het weekend bezochten hebben, genoten van alle spectaculaire hoogtepunten van het evenement. Tijdens het meerijden zaten de mensen alleen maar te glunderen, zoals een bezoeker vertelde “Het is onbeschrijfelijk om dit mee te maken, zo uniek, dit maak je niet zomaar mee, maar leuk dat het is!” Diverse foto’s en zelfs al vele filmpjes zijn inmiddels te bewonderen op internet.

Naast het rijdend Duits materieel was er ook veel belangstelling voor de militaria markt, de tentoonstelling van Twenot en de miniatuur battle tanks.

In samenwerking met Adventure Events kan het Liberty Park met een glimlach op Militracks 2010 terugkijken: “Alles is goed verlopen, we zijn trots op de voertuigen die gereden hebben en het enthousiasme van de deelnemers en de bezoekers was zo groot, dat we zeker een vervolgeditie overwegen”. Adventure Events kijkt er naar uit om op korte termijn weer een gezamenlijk evenement met het Liberty Park te organiseren.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.libertypark.nl.
advertentie