Deel dit artikel ‹ Terug

Myllesweerd op zoek naar lokale bands voor muzikale avond in nieuw seizoen

Geplaatst op: vrijdag 13 december 2019


De commissie die binnen Myllesweerd verantwoordelijk is voor het theater- en activiteitenprogramma is al druk bezig met het seizoen 2020 - 2021. Medio mei zal dat programma bekend gemaakt worden. In dit nieuwe seizoen wil men ook een avond organiseren waar diverse lokale bands te horen en zien zijn. Belangstelling deel te nemen? Reageer dan zsm.

In het verleden organiseerde Myllesweerd al vaker avonden waaraan diverse bands meewerkten. Op 2 podia in Myllesweerd werd dan om en om een set gespeeld. Ook herinneren de meesten zich wellicht nog de groepenpresentaties die in Mill gehouden werden. Met dat idee in het achterhoofd wil Myllesweerd opnieuw bands een podium bieden. Voorkeur hebben bands waar minimaal een muzikant uit de gemeente Mill en Sint Hubert deel van uitmaakt. Ook wil men proberen een breed muziekgenre te programmeren. Op welke datum dit zal gebeuren in het nieuwe seizoen is nog niet bekend. Deze datum zal in overleg met belangstellende bands worden gekozen.

Belangstelling of meer weten? Neem contact op met de commissie theater en activiteiten van Cultureel Centrum Myllesweerd via tel. 06 - 23 77 61 35 of mailen naar theater@myllesweerd.nl
advertentie