Deel dit artikel ‹ Terug

Filmhuis Mill november

Geplaatst op: donderdag 14 november 2019


In november staan er nog 3 films op het programma van Filmhuis Mill. Dat is op woensdagmiddag 27 november een film voor kinderen. Diezelfde dag is er om 20.00 uur een film te zien die past in het thema een Dementie-vriendelijke gemeente Mill en Sint Hubert, waarvoor die avond verschillende activiteiten georganiseerd worden in Myllesweerd.
Maar komende woensdagavond 20 november is eerst A star is born te zien in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd. Tickets kosten 6,- euro inclusief een consumptie.

A star is born
Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen
carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Noteer ook in de agenda: 
Woensdag 27 november 2019
Filmhuis Mill met Spiderman
Aanvang 15.00 uur
Filmhuis Mill met Iris
Aanvang 20.00 uur

Tickets kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie. Deze zijn af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill en online te
reserveren (met reserveringskosten) via www.myllesweerd.nl
advertentie