Deel dit artikel ‹ Terug

Openingsweekend Café Broers Sint Hubert

Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019


“Het wordt weer een echt dorpscafé, een bruin café met trendy uitstraling”

De broers Kees (24 jaar) en Piet (25 jaar) van Strijp uit Mill zijn op dit moment nog volop bezig met de verbouwing van het voormalige café Difference. Dit om vrijdagavond 30 augustus open te gaan als Café Broers aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert. Dat weekend is er volop gratis muziek en entertainment om de opening van Café Broers te vieren.

“We willen er weer een echt dorpscafé van maken, een bruin café met trendy uitstraling,” vertelt Kees. “We merken dat daar behoefte aan is hier in Sint Hubert. Mensen die willen biljarten, darten of gezellig aan de bar wat willen drinken en buurten, dat kan nu al, maar straks in een sfeervoller en wat groter café dan eerst.” “Ook kregen we alweer de vraag om hier een feest te boeken in de zaal, dat kan uiteraard ook,” vult Piet aan. “Daarnaast willen we eens per maand een feest organiseren voor jongeren en eens in de maand ook voor een breder publiek, we willen echt weer een café worden voor jong en oud, dus een echt dorpscafé.”

Kees en Piet zijn geboren en getogen in Mill, maar zijn meestal in Sint Hubert te vinden. Kees: “Onze vriendenclub komt hier uit de buurt en zat
meestal hier in Sint Hubert. Zo zijn we hier ook terecht gekomen. Af en toe hielp ik hier al achter de bar en onze Piet maakte hier foto’s.” Alle 2 zijn
ze werkzaam in de metaaltechniek. Piet: “Daarnaast ben ik fotograaf op festivals en evenementen. Dat alles is prima te combineren met Café Broers, we hebben er enorm veel zin in.”

Openingsweekend
Het openingsweekend start vrijdagavond 30 augustus om 20.00 uur met Black Fout, Girls Love Jagers en Hou je Backstreetboys. Zaterdagavond gaan de deuren ook weer om 20.00 uur open en is Boost Rock er te horen en zien. Deze 2 avonden zijn het 18plus party’s en is de toegang uiteraard helemaal gratis. Ook op zondag 1 september is vanaf 14.00 uur de toegang gratis en is iedereen welkom voor een feest met muzikale omlijsting van DJ-Rico. 

Zie voor meer informatie en om op de hoogte te blijven ook www.cafebroers.nl
advertentie