Deel dit artikel ‹ Terug

Start schildercursussen vanaf 17 september bij Atelier &Kunst in Sambeek

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019


Vanaf 17 september starten de nieuwe schildercursussen bij Atelier &Kunst in Het Kloosterhuis te Sambeek. Er starten nieuwe groepen op woensdagmiddag van 13 tot 15.30 uur en op woensdagavond van 19.30 tot 22u. Je kunt dan kiezen uit wekelijks of tweewekelijks les.
De cursussen zijn toegankelijk voor iedereen, voor beginners en gevorderden, en worden gegeven in de vorm van atelierlessen. Iedereen werkt aan zijn eigen onderwerp en je wordt hierin ondersteunt door professioneel opgeleide docent en beeldend kunstenaar Lianne van den Boogaard. Je kiest je eigen onderdwerp en wordt begeleidt op je eigen nivo en tempo. Elk cursusblok wordt er een techniek of materiaal verder uitgediept d.m.v. een miniworkshop in de les. Voorbeelden hiervan zijn; een grisaille maken, perspectief tekenen of hoe werkt aquarelverf? Met deze miniworkshops kun je snuffelen aan een techniek of materiaal om te kijken of het wat voor je is.

Naast de cursussen is er één keer in de maand een open atelier les; dit is een losse les op zaterdagmorgen van 9.30 tot 12u. Je kunt je hiervoor per datum aanmelden. Lesdata van de het open atelier: 28 sept, 12 okt, 23 nov en 7 dec.
En nieuw dit jaar bij Atelier &Kunst is de schildervakantie; een midweek schilderen (7 t/m 11 okt) aan de franse kust bij het plaatsje Escalles, op ongeveer 3,5 uur rijden van Nederland. We gaan buiten in het landschap schilderen en afhankelijk van de getijden & weer ook een keer bij zonsop- of ondergang aan het strand. Ben er snel bij want vol = vol!

Wil je je aanmelden of heb je liever eerst nog wat meer meer informatie over cursussen & workshops of vakantie? Kijk op www.enkunst.nl of eem contact op via info@liannevandenboogaard.nl / 0654670321.
advertentie