Deel dit artikel ‹ Terug

Alleen op de wereld in Openluchttheater Overloon

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2019


Overloon - Op woensdag 24 juli speelt Theater van Santen Alleen op de wereld in het Openluchttheater in Overloon. Een klassiek verhaal in een sprankelend nieuw jasje.

Alleen op de wereld is een klassiek kinderboek dat al generaties lang meegaat. Het vertelt over de avonturen van de vondeling Rémi, die na vele omzwervingen zijn bestemming vindt. Voor deze jeugdvoorstelling heeft Theater Van Santen het verhaal, in 1878 opgetekend door Hector Malot, in een sprankelend nieuw jasje gestoken. Geniet van een tijdloos verhaal over veerkracht, moed en het verlangen ergens bij te horen. Over de verbinding die muziek kan brengen. En over vriendschap die voelt als een familieband. Droom weg tijdens deze meeslepende voorstelling vol mooie liedjes en livemuziek!

Theater van Santen was al meerdere keren te gast in het Overloonse Openluchttheater.
Vorig jaar waren ze te zien met 'Stamppot, Sprookjesmix'. Eerder waren ze er met 'Vlieg op Dikke Bromvlieg' en 'De Kleine Prins'.

Kaarten en meer informatie
Alleen op de wereld vindt plaats op woensdag 24 juli om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten € 7,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. Zie ook facebook.com/openluchttheateroverloon voor leuke acties en het laatste nieuws.

advertentie