Deel dit artikel ‹ Terug

Tarotcursus door Hans Kunneman in Overloon

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2019


Op dinsdag 3 september 2019 start in Ontmoetingspunt ’t Helder deze interessante cursus! In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau. We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten en de leggingen je als vanzelf steeds duidelijker worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek de ‘Tarot als gids voor het dagelijks leven’ van Hajo Banshaf en Elisa Hemmerlein.

Hans Kunneman is musicus, Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1983 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen. In 2008 publiceerde hij het boek Vind je bron (uitgeverij Binkey Kok), een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven. Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht. Zie ook www.tarotcoaching.nl.

De cursus is steeds op dinsdagavond van 19.30 - 22.00 uur met in totaal acht lessen. Het totaalbedrag voor de cursus bedraagt € 110,00. Data: 3 en 24 september, 8 en 22 oktober, 5 en 19 november, 3 en 17 december. De eerste bijeenkomst op 3 september is zowel bedoeld als eerste les van de achtweekse cursus alsook toegankelijk als eenmalige workshop (kosten € 12,50).

U kunt zich aanmelden via email hanskunneman@gmail.com of telefonisch via 06-21578561.
   
Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, www.helder-overloon.com.


advertentie