Deel dit artikel ‹ Terug

Uitreiking Dr. Peelen Cultuurprijs in nieuw jasje

Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019


Elk jaar reiken in Gemeente Boxmeer de Burgemeester en wethouders de Dr. Peelen Cultuurprijs en de Dr. Peelenstimuleringsprijs uit. Ook over 2019 wordt de prijs uitgereikt en wel op zaterdagavond 11 januari 2020. Zet deze datum maar alvast in uw agenda!

Door de uitreiking te verplaatsen naar 11 januari is er meer tijd om alle culturele activiteiten in de gemeente Boxmeer ook daadwerkelijk te ervaren. Daarnaast gunt de commissie (die de genomineerden elk jaar vaststelt) de inwoners van de gemeente een goede indruk van alle culturele activiteiten binnen de gemeentegrenzen. Om een goede indruk te kunnen bieden, is er een werkgroep met vrijwilligers gestart met het organiseren van een avondvullend programma op 11 januari 2020 waarin de gemeentelijke prijzen uitgereikt gaan worden. Het belooft een inspirerende avond te worden vol met kunst en cultuur voor en door inwoners van de gemeente Boxmeer.

Zet zaterdagavond 11 januari 2020 alvast in uw agenda en vergeet ondertussen niet om een voordracht te doen! Welk culturele initiatief uit de gemeente Boxmeer verdient een extra waardering? Zou daarnaast het bijbehorende geldbedrag een welkome bijdrage zijn voor die persoon, team of organisatie? Voordragen kan nog tot 1 oktober via de website www.drpeelen.nl.advertentie