Deel dit artikel ‹ Terug

Feest in het Land van Cuijk

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019


Het laatste weekend voor de zomervakantie vieren we Een Goei Leven in het Land van Cuijk. Drie dagen lang zijn er diverse activiteiten op verschillende bijzondere locaties: op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Denk aan live muziek, interessante workshops, bijzondere diners, unieke (nacht)wandelingen en meer! 

We hebben het goed voor elkaar in ons Land van Cuijk; het is een prachtige plek om te wonen, te werken en te genieten. We hebben fijne mensen om ons heen die voor elkaar zorgen. Je kunt er heerlijk én eerlijk eten. En alles wat we nodig hebben is dichtbij. Het is een Goei Leven in het Land van Cuijk en daar zijn we trots op!

Dat mag gevierd worden!
Daarom worden er zo'n 35 verschillende, vaak unieke evenementen georganiseerd. Van ’s ochtends heel vroeg tot na middernacht kun je Een Goei Leven vieren met vrienden en familie, lekker dichtbij huis, zonder verre reizen, gewoon lekker op de fiets heen en terug. DIT KAN OP 28, 29 EN 30 JUNI.

Kijk voor alle locaties en evenementen op: www.eengoeilevenbeleven.nl

Tickets en gratis toegang
De meeste evenementen zijn gratis. Via deze site kunt u lezen met wie u contact kunt openen om eventuele tickets te reserveren. Deze worden dus verkocht door de organisatie van het betreffende evenement. De kosten van de tickets variërend van 5 euro voor een wandeling met gids tot 45 euro voor een vier gangen diner.  Echter, veel evenementen zijn gratis, zoals het concert in de kerk in Mill (Kerk Unplugged) met lichtkunst, LEKKER LOËN, Boerenmarkt in Sint Anthonis, avondwandelingen in de natuurgebieden met gids en bijvoorbeeld 4 de zomer in Landhorst.

Vier het leven want het is: Een Goei Leven hier in het Land van Cuijk

advertentie