Deel dit artikel ‹ Terug

Kermis Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019


Miniatuurkermis in de Weijer
Vanaf vrijdag tot en met zondag is er in de Weijer een kermis Expo te zien. Er zijn twee miniatuurkermissen met een eigen stijl en tijdsbeeld. Zo zijn er nostalgische schuitjes en draaimolens in het klein te vinden, een complete LEGO-stad met attracties, maar ook prachtige foto’s uit vervolgen tijden. Kortom, u beleeft de kermissfeer van weleer.

Deze kermis Expo is gratis te bewonderen op vrijdag 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur en zondag van 13.00 tot 20.00 uur.

Vijfde editie prikkelarme kermis

Op zondag 30 juni a.s. is van 12.00 tot 14.00 uur de vijfde editie van de prikkelarme kermis. De kermis is dan speciaal geopend voor alle mensen die wel van kermis houden, maar niet van harde muziek, de vele lichtjes en verschillende geluidsbronnen. De prikkelarme kermis is voor jong tot oud. De muziek staat uit en bij de grote bewegende attracties staan vrijwilligers om de bezoekers te begeleiden. De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen. Dankzij de medewerking van kermisexploitanten en vrijwilligers kunnen nog meer mensen uit onze samenleving genieten van de kermis in Boxmeer!

Zilveren maandag voor ouderen
Op maandag 1 juli is er tijdens de Boxmeerse kermis vanaf 14.00 uur weer de Zilveren Maandag. Deze middag is speciaal bedoeld voor bewoners uit zorginstellingen. Het wordt weer een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en de traditionele oliebol. Er zijn diverse optredens. Voor de bewoners uit de zorginstellingen die zich hebben aangemeld worden plaatsen gereserveerd.

Kleurplatenwedstrijd
Half juni worden op alle basisscholen kleurplaten uitgedeeld. Deze kleurplaten kunnen de kinderen op maandag 1 juli tussen 17.00 tot 19.30 uur inleveren. Zij ontvangen dan één gratis rit bij één attractie naar hun keuze. Ieder kind mag éénmaal meedoen.

Bovendien maken ze kans op de hoofdprijs van de kleurplatenwedstrijd, een pakket gratis muntjes voor de verschillende attracties. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 2 juli om 18.30 uur. De prijs wordt alleen uitgereikt indien het kind aanwezig is tijdens de trekking.
www.kermisboxmeer.nl
advertentie