Deel dit artikel ‹ Terug

Lenterie Mill op zondag 2 mei vol Brabantse gezelligheid

Geplaatst op: vrijdag 23 april 2010


Op zondag 2 mei aanstaande staat Brabantse gezelligheid centraal tijdens de Lenterie in het centrum van Mill. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt u er tal van marktkramen, oude ambachten, gezellige terrasjes, vermaak voor kinderen en vooral Brabantse sfeer. Brabant staat namelijk centraal tijdens deze Lenterie. Entree is gratis.

Accordeonduo Jos en Peterke staan op het terras van café Royal, Fritz Events draait Brabantse muziek op het terras bij grandcafé het Centrum, de Kroeg zal ook zorgen voor Brabantse muziek en bij Eten & Zo en de Frietkraam zijn Brabantse lekkernijen zoals Bossche bollen verkrijgbaar. Daarnaast staan er tal van marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar in het Millse centrum, zijn er oude ambachten en hoeven ook kinderen zich er niet te vervelen.

De Lenterie in Mill is de opvolger van Braderie sportief die na 25 jaar een nieuwe naam, nieuw concept en uitgebreidere organisatie heeft gekregen. Naast RKSV Juliana is nu ook Stichting Activiteiten Mill betrokken bij dit evenement. Zij organiseerden al samen met Juliana de Vakantiejaarmarkt. Deze grootste en gezelligste jaarmarkt van Noord Oost Brabant zal overigens gehouden worden op woensdag 4 augustus.

Meer informatie over deze gratis toegankelijke Lenterie in het centrum van Mill op zondag 2 mei is te vinden op www.lenterie.nl.
advertentie