Space Jam, Impact, Breakdance, Poplyp, Heartbreaker en veel kinderplezier tijdens Kermis Boxmeer_ Deel dit artikel ‹ Terug

Space Jam, Impact, Breakdance, Poplyp, Heartbreaker en veel kinderplezier tijdens Kermis Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2019


Kermis Boxmeer met spectaculaire attracties
Van vrijdag 28 juni tot en met dinsdag 2 juli 2019 is het weer kermis in Boxmeer met spectaculaire attracties. De vijf superattracties: Space Jam, Impact, Breakdance, Poplyp en de Heartbreaker staan samen met andere spannende (spel)attracties en de kramen voor de inwendige mens op het Weijerplein, Burgemeester Hengstplein en aan De Raetsingel.


Attractielijst 2019
www.kermisboxmeer.nl/kermis-boxmeer/attracties/

Programma
Vrijdagavond is de opening van de kermis met natuurlijk de prijsuitreiking van de prijsvraag. Op zaterdagochtend is er de altijd druk bezochte Kinderbraderie. De prikkelarme kermis is op zondag van 12.00 tot 14.00 uur, gevolgd door de gezellige familiedag. Maandagmiddag staat in het teken van de Zilveren Maandag aan het Raadhuisplein. De Boxmeerse kermis wordt op dinsdag afgesloten met vuurwerk.


Ook de horeca heeft deze dagen een aantrekkelijk programma voor de bezoekers. Onze eerdere oproep om oude kermisfoto’s in te leveren heeft veel reacties opgeleverd. Tijdens de kermis kunt u dan ook genieten van nog meer spanzeilen met oude kermisfoto’s. Alle informatie over de kermis en het kermisprogramma staat op de website www.kermisboxmeer.nl.

advertentie