Deel dit artikel ‹ Terug

Muziek en entertainment tijdens Millse Pulling zaterdag 1 en zondag 2 juni

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019


Aanstaande zaterdag 1 en zondag 2 juni is het in Mill aan de vd Bogaardweg weer tijd voor muziek, entertainment en ronkende motoren. Dat tijdens de jaarlijkse Millse Pulling. De trekkertrek-wedstrijden starten op zaterdag om 18.00 uur en vanaf 21.00 uur is er in de feesttent muziek met Staal met Glazen, PartyFriex en DJ Maarten de Groot. Op zondag start de familiedag om 10.00 uur met een programma vol pullingwedstrijden en entertainment.

Staal met Glazen
Tijdens dit Millse Pullingweekend is er op zaterdagavond een daverende feestavond. Dit met als hoofdact Staal met Glazen. Deze band is al zo’n 20 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige vriendengroep voor een avond om nooit te vergeten. Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme.

PartyFriex
In het voorprogramma hoort en ziet u PartyFrieX. Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 dit feestduo. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop.

Pulling
Naast al het muzikale entertainment staan dat weekend tractoren en brullende motoren er centraal. Dat begint op zaterdagavond 1 juni om 18.00 uur al met spannende en spectaculaire wedstrijden. Op zondag 2 juni gaat het door met een echte familiedag. Ook dan vanaf 10.00 uur zullen tractoren hun krachten met elkaar meten maar ook is er die dag voor kinderen het een en ander te beleven.

Kosten
Kaarten zijn voor de zaterdagavond in de voorverkoop verkrijgbaar voor 15,- euro, aan de kassa kosten ze 19,- euro, mits niet uitverkocht. Een ticket is inclusief toegang tot de pullingwedstrijden op zaterdagavond. Deze starten al om 18.00 uur, het muziekprogramma start 21.00 uur. Toegang tot alleen de pulling op zaterdagavond kost 6,- euro.
De toegangsprijs voor het programma op zondag is 6,- euro. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen.

Ticketverkoop
Kijk voor het complete programma en online ticketverkoop op www.millsepulling.nl
advertentie