Deel dit artikel ‹ Terug

De finalistentournee van het Leids Cabaret Festival

Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019


Sinds 1978 is het BNNVARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent en op zaterdag 18 mei staan de finalisten in De Weijer Boxmeer! Waaronder jury- en publiekswinnaar Jasper van der Veen: een podiumbeest, geen one-trick pony, fysiek, mimisch en actueel.

Jasper is ook onderdeel van cabaret-keurmerk Comedytrain: een innemende comedian met een gouden glimlach en een giftige tong. Zijn verhalende grappen komen soms uit zijn eigen leven, soms uit onverwachte hoek, altijd recht uit zijn hart.

Verder maak je op deze avond kennis met Senne Guns! Senne is waanzinnig muzikaal en een échte verhalenverteller. De jury kan het niet helpen om zo af en toe aan een jonge Herman Finkers of Robert Long te denken.

En ten slotte. In een tuinbroek, niet matchende sokken en een ukulele; Gavin Reijnders. Ontwapenend en helemaal in zijn element bestijgt hij het toneel. "Zijn liedjes zijn ijzersterk; of het nu gaat over 'De ode aan de stratenmaker' of 'Jongen met swag', hij is een liedjesmaker!", zei de jury over hem.

Zaterdag 18 mei om 20:15 uur. Een ticket kost €17,50 inclusief een drankje. www.deweijer.nl
advertentie