Deel dit artikel ‹ Terug

Gemeente Cuijk begroet 25.000ste inwoner

Geplaatst op: donderdag 25 april 2019


Burgemeester Wim Hillenaar heeft op 23 april 2019 Charlie Joan Dekker officieel verwelkomd als 25.000ste inwoner van de gemeente Cuijk.

De kleine Charlie werd op 31 maart geboren in het ziekenhuis van Boxmeer en is de dochter van Linda en Thijs Dekker.
Burgemeester Hillenaar ging bij het gezin thuis op kraambezoek. “De geboorte van Charlie is natuurlijk in de eerste plaats een prachtig moment voor haar ouders. Als burgemeester vind ik het heel bijzonder om de 25.000ste inwoner te mogen verwelkomen. Sinds 2017 laat onze gemeente weer een mooie groei zien in het aantal inwoners. De verwachting was echter dat we in 2021 de 25.000 grens zouden passeren. Het is voor onze gemeente dan ook goed nieuws dat de groei groter is dan verwacht.”

De kleine Charlie en haar ouders werden door de burgemeester verrast met onder andere een mooi geboortecertificaat, een gegraveerd bestekje en een ‘CuijkGroeit’ rompertje. Inwoners die voor het meisje en haar ouders een felicitatie willen achterlaten, kunnen dat doen in het gemeentehuis waar een felicitatiekaart voor haar staat.

CuijkWoont
Cuijk Groeit! Het is dan ook prettig wonen in de gemeente Cuijk. Dit wil de gemeente met de campagne CuijkWoont (onderdeel van CuijkDoet), aan de hand van verhalen en ervaringen van inwoners, onder de aandacht brengen in de regio en de stad Nijmegen. Bijbehorende website www.cuijkwoont.nl biedt een overzicht van alle bouwkavels en projectbouw.
advertentie