Deel dit artikel ‹ Terug

Langenbooms VolleyFun toernooi 2019

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2019


Op 29 juni aanstaande zullen teams samengesteld uit vrienden, vriendinnen, familieleden, kennissen en collega’s meedoen aan het VolleyFun toernooi. Het toernooi zal om 13.00 uur starten op het veld achter d’n Bens, waar de teams via poulewedstrijden de finale zullen proberen te bereiken. Na afloop van de wedstrijden zal er een after-party zijn om de dag in sfeer af te sluiten.

Teams mogen bestaan uit enkel heren of enkel dames, maar een mix-team mag ook deelnemen. Belangrijk is dat je team bestaat uit minimaal 6 spelers om het veld te kunnen vullen, met een minimum leeftijd van 14 jaar. De inschrijfkosten zijn € 30,-. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Vollan ’65, www.vollan65.nl of mail naar volleyfuntoernooi@gmail.com.

Dus heb je volleybal ervaring, of helemaal geen ervaring, deelnemen kan altijd! Zorg dat jij je met je team op tijd inschrijft via volleyfuntoernooi@gmail.com, want er zit een maximum aan het aantal deelnemende teams. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni.
advertentie