Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe evenementenstichting in Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 21 april 2010


Gezocht: bands voor legendarisch eerbetoon

Boxmeer is een stichting rijker die zich bezig gaat houden met het organiseren van evenementen. Volt, zoals op het geboortekaartje van de nieuwe stichting staat, zal een gevarieerd publiek proberen te bedienen met zowel kleinschalige- als grootschalige evenementen.

“We hopen als nieuwe evenementenorganisatoren juist die evenementen te kunnen brengen die nog ontbreken in regio Boxmeer”, meldt een van de woordvoerders van de nieuwe stichting. “Volt draait geheel op vrijwilligers, waarvan het merendeel al de nodige ervaring heeft binnen de muziek- en evenementenbranche. We hebben er met zijn allen veel zin in en zijn niet bang om de lat hoog te leggen.”

Of de stichting alvast een voorproefje kan geven van wat de regionale evenementenliefhebbers kunnen verwachten? “Ons eerste evenement wordt Volt Rocks Out en gaat plaatsvinden op 15 augustus in het Weijerpark in Boxmeer. Volt Rocks Out is een voortvloeisel uit Box Rocks Out, met nog steeds hetzelfde concept ‘locals do legends’, alleen dan in een verfrissend nieuw jasje.” Tijdens dit buitenevenement treden locale bands eenmalig in de voetsporen van hun legendarische helden om ze het eerbetoon te geven dat ze verdienen. Bands kunnen zich hier overigens nog steeds voor inschrijven, de sluitingsdatum is 30 april.

Voor informatie over de nieuwe stichting, Volt Rocks Out en de inschrijfprocedure kunnen geïnteresseerden terecht op www.voltevents.nl.
advertentie