Deel dit artikel ‹ Terug

250 vrijwilligers werkzaam tijdens de Lindefeesten

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019


Al 39 jaar worden de Lindefeesten gehouden in Sambeek. Wat begon als een klein dorpsfeest met een zeskamp is uitgeroeid tot een festival voor de hele regio.
In al die jaren zijn er wat dingen anders geworden. Waar in het verleden grote namen als Normaal en Rowen Heze het podium betraden en een avondvullende show gaven, komen er nu op een avond meerdere artiesten op het podium voor een korter optreden. Dit jaar zullen ondere andere Bizzey, Snollebollekes, Charmante Gasten, Corry Konings e.v.a. het podium betreden.
Wat er niet anders is geworden is dat de Lindefeesten alleen maar werkt met vrijwilligers. De organisatie doet ieder jaar een beroep op 250 vrijwilligers die er mede voor zorgen dat de Lindefeesten ieder jaar vlekkeloos verlopen. Er lopen vrijwilligers bij die al 39 jaar meewerken. In de huidige maatschappij is zeer opvallend te noemen dat er zoveel vrijwilligers meewerken.
Zonder deze vrijwilligers zouden de Lindefeesten niet al zolang bestaan. De vrijwilligers zijn dan ook de belangrijkste pijler van het succes. Het 5-koppige bestuur sturen de gehele organisatie (ook vrijwillig trouwens) aan, maar de Lindefeesten drijven op deze vrijwilligers.
De organisatie heeft dit jaar ook weer een gevarieerd programma samengesteld waar voor iedereen wat wils is.
Zo zijn er natuurlijk 2 zaterdagen met coverbands op een zeer hoog niveau. Zo is op zaterdag 20 april voor de 14e keer This is Beethoven te zien. En op zaterdag 13 april komt de band Proost! Voor de 2e keer op de Lindefeesten. Dit keer komen ze niet alleen maar zal DJ Ricky Corony (zie bijgaande foto) de band vergezellen zodat deze avond van het begin tot eind een grandioos en spectaculair feest zal zijn.
Verder zijn er 2 vrijdagen voor de jeugd. Met onder andere Bizzey, Charmante gasten, DJ Isis Cloudt, Team Rush Hour, e.a.
En nog een hollandse zondag met oa Snollebollekes, Stef Ekkel, Corry Konings en Quido v/d Graaf.

Voor het complete programma en tickets ga naar: www.lindefeesten.nl
advertentie