Deel dit artikel ‹ Terug

Boekpresentatie De Twijfelmoeder - Patricia de Ryck

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2019


Op 12 maart is bij HarperCollins Holland De twijfelmoeder van Patricia de Ryck verschenen. Deze zal op donderdag 14 maart gepresenteerd worden in De Weijer te Boxmeer. Inloop vanaf 17.00 uur, officiële gedeelte start om 17.30 uur.

EEN VAN DE GROOTSTE VRAAGSTUKKEN VOOR DE HEDENDAAGSE VROUW

Iedereen lijkt er maar van uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar waarom is moeder worden eigenlijk de norm en ervan afzien afwijkend? En wat kun je verwachten als je er zelf niet zo zeker van bent of je moeder wilt worden?

In De twijfelmoeder onderzoekt Patricia de Ryck de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf; van ouders en schoonouders tot je partner of wildvreemden, en duikt dieper in alle twijfels rondom een kinderwens om zo bewust tot een eigen besluit te komen.

De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids voor een gegronde beslissing over het moederschap. Wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur, diepgravend onderzoek en talrijke interviews, is dit het boek dat elke vrouw zou moeten lezen voor ze besluit moeder te worden – of niet.

Sluit aan bij het Boekenweekthema 2019:
‘De moeder en de vrouw’

Praktische insteek: dit boek helpt actief om je denkproces op te starten en tot de goede keuze te komen
Gebaseerd op eigen twijfels van de auteur en gedegen onderzoek
Beide keuzes zijn goed: of je nu wel of niet moeder wordt

advertentie