Deel dit artikel ‹ Terug

Stadsquiz in Grave: Wizzik!

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019


Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we met elkaar een doldwaze, uitdagende, hilarische en dus onvergetelijke quizmiddag in Grave hebben beleefd. De derde editie van de stadsquiz WIZZIK staat deze lente op de rol.

Op zondag 30 juni barst het quizgeweld weer los!
Bij aanvang van de quiz (13.30 uur) haalt de teamcaptain van een team het quizboek op (stadhuis, Markt Grave). Om 17.30 uur (in feite: exact 4 uur na de genoteerde starttijd van een team) verstrijkt de tijd waarbinnen het ingevulde (originele!) quizboek op dezelfde locatie weer ingeleverd dient te zijn.

Inschrijven
Kom over de brug en schrijf je vanaf 1 maart in voor de derde editie van de enige, echte, uitdagende Graafsche stadsquiz WIZZIK op facebook.com/stadsquizgrave of via stadsquizgrave@hotmail.com
Diverse categorieën met nog meer gekke groepsopdrachten, dolle doe-opdrachten en vreselijke vragen. Iedereen kan meedoen aan deze quiz, van jong tot oud.

Tip

Een ideaal team bestaat uit ca. 10 personen. Gezien de hoeveelheid vragen adviseert de organisatie een minimaal aantal van 8 personen. Het samenstellen van een (qua leeftijd) gemêleerd team kan in de ogen van de organisatie voordelig uit pakken.

Durf jij het aan? 
advertentie