Deel dit artikel ‹ Terug

Doe mee aan de Toeternietoe Zeskamp in Mill

Geplaatst op: donderdag 15 april 2010


Schrijf je nu in!

Teams bestaande uit 8 personen kunnen zich vanaf nu inschrijven om deel te nemen aan de 1e Zeskamp van Feest en Showorkest Toeternietoe. Deze zal op zaterdag 4 september gehouden worden in het Landschapspark en maakt deel uit van het Parkfeest. Tijdens deze Zeskamp zal gestreden worden om de Toeternietoe Zeskamp Bokaal.

Vriendengroepen, buurtverenigingen, sportclubs, bedrijven of welke samenstelling van teams dan ook kunnen deelnemen aan de Zeskamp van Toeternietoe. Een team dient bestaan uit 8 personen en de minimum leeftijd is 16 jaar. Hoe en of er een verdeling is in dames of heren maakt niet uit. Via diverse spectaculaire, humoristische en bijzondere spelen zal zaterdagmiddag 4 september in het Landschapspark gestreden worden. Het finale spel staat tijdens de aansluitende feestavond op het programma.

Aanmelden kan door het inschrijfformulier op www.parkfeestmill.nl in te vullen en te sturen naar zeskamp@parkfeestmill.nl. Ook kunt u contact opnemen met Leontien van Melis, Domeinenstraat 53 in Mill tel. 0485-324452.
advertentie