Deel dit artikel ‹ Terug

Fantastische opbrengst voor Villa Joep

Geplaatst op: dinsdag 13 april 2010


Ook in Mill was er een spinningmarathon voor het goede doel

Precies 440.000 euro en één cent is er uiteindelijk dit jaar door de VES centra bijelkaar gespind, gesport en gedanst voor Villa Joep. Leontine en Rowald Steijn van Villa Joep kregen onlangs een symbolische cheque van viervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moorsel overhandigd. Ook bij Fitland Mill werd eind februari menig zweetdruppeltje gelaten voor dit goede doel. Tevens werd er die avond bij Fitland in Mill gesport voor Alpe d’HuZes.

Met de opbrengst van Spin for Life 2010 kan Villa Joep weer belangrijk onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker steunen. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen werden in veel sportcentra die aangesloten zijn bij VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra) activiteiten georganiseerd. Dit gebeurde eind februari ook bij Fitland in Mill. Daar was een spinningmarathon waarbij niet alleen voor Villa Joep werd gesport, maar ook Alpe d’HuZes werd hier financieel gesteund. De totale opbrengst van deze spinningmarathon in Mill was ruim 4000 euro.

Meer informatie en een fotosfeerreportage van deze spinningmarathon is te vinden op www.fitland.nl via de optie contact en daarna nieuws. Namens Villa Joep en Alpe d’HuZes iedereen van harte bedankt voor de sportieve inzet en sponsoring.
advertentie