Deel dit artikel ‹ Terug

“Op de drempel” bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: donderdag 27 december 2018


Het is bijna 2019. Een mooi moment om dan even terug te kijken op hetgeen er in 2018 zoal gebeurde. Maar ook kijken welke uitdagingen, plannen en voornemens er voor de toekomst zijn kan op het moment dat men op de drempel van een jaarwisseling staat.

Op de drempel

Met dat gegeven wilde Pieter Smits graag een Tv-programma maken. Thijs van den Heuvel bedacht de naam “Op de drempel” en Herman van Gaal en Corné Kremers wilden wel presenteren. Op zaterdag 22 december namen zij samen met de ondersteuning van Nelly Smits, Hen Daams, Jan Verstegen en Ricky Seinstra de eerste editie van “Op de drempel” op.

Gasten

In deze eerste editie zijn er gesprekken met Toon Ermers en Frank van Lith. Dit gaat over 100 jaar Parochie Langenboom en de toekomst van de kerken in onze gemeente. Ad Berends en René Schipperheijn zijn te gast en met hen hebben Herman en Corné het over ondernemen toen en nu en de ontwikkeling van het centrumplan in Mill. Werner Vloet en Rob van Aerts zijn bij de Lokale Omroep Mill voetbalverslaggevers voor Sc St. Hubert en de Willy’s, sinds dit seizoen vormen deze voetbalclubs gezamenlijk DWSH’18. In “Op de drempel” vertellen zij als bestuursleden van DWSH18 over deze fusie. Columnist Jan Volleberg kijkt op zijn eigen humoristische manier naar zaken uit 2018 en 2019.

Uitzending

“Op de drempel” is te zien op zondag 30 december om 12.00 uur en 18.00 uur en maandag 31 december om 18.00 uur. Daarna ook via uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl. Tevens zal het programma in delen ook in de rubriek video op inmill.nl terug te zien zijn.
advertentie